EBC zavore sintrane GPFAX

Sintrane dirkalne zavorne ploščice GPFAX so namenjene SAMO ZA DIRKE. To je mešanica zavornih ploščic, ki ima večje trenje in veliko boljši oprijem kot kateri koli drug zavorni izdelek na trgu.

Race zavorne ploščice
Sintrane dirkalne zavorne ploščice GPFAX imajo daleč največje znano trenje z meritvijo med 0,6 in 0,7 in zagotavljajo najbolj neverjeten zavorni učinek. Zaradi tega dejavnika so neprimerne za ulično uporabo ali cestne pnevmatike.
Zagotovljeno je ničelno bledenje zavor, toplotna stabilnost teh zavornih ploščic pa je popolna, kar pusti dirkaču visoko samozavest in izdelek, ki ga je mogoče uporabiti na številnih dirkah.

Zavorne ploščice GPFAX Sintered Race so samo za uporabo v zaprtem krogu in vožnja po ulicah/avtocestah s tem materialom je zelo nepriporočljiva in nevarna. Tako visoka stopnja trenja, kot jo zagotavljajo te blazinice za idealne pogoje na stezi z dirkalnimi pnevmatikami na pripravljenih asfaltnih površinah in NI za uporabo z avtocestnimi pnevmatikami ali na avtocesti. Ta material ni odobren ECE R 90 niti TUV testiran z nemškim ABE, zato je uporaba na avtocestah v mnogih državah nezakonita.

Značilnosti in prednosti
Izdelano v tovarni EBC v Ohiu, ZDA
Zmes z ultra visokim trenjem
Odlična sposobnost kroženja toplote, zavore dosledno delujejo dirko za dirko
Izdelan iz trdega jekla serije SN za hrbtno ploščo, ki je odporen na upogibanje in brušenje površin pod velikimi obremenitvami
Ni dovoljeno za cestno uporabo R90 ali testirano TÜV (zahteva samo za evropske trge)

Izjava o uporabi rase
Dirke so nevaren šport in EBC želi vsem uporabnikom sporočiti, da je vsa odgovornost za uporabo katerega koli izdelka EBC za kakršno koli vrsto moto športa, dogodka na dirkališču ali dirkanja izključno in izključno uporabnik. EBC brakes ali njegove podružnice ali uradniki ne prevzemajo nobene odgovornosti ali garancije niti odgovornosti za incidente ali stroške, ki nastanejo pri taki uporabi na dirkah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja