EBC zavore sintrane EPFA

Sintrane ploščice EBC Brakes™ EPFA za Fast Street in Trackday, izdelane v ZDA, so vrhunske ulične ploščice z dolgo življenjsko dobo z izboljšano toplotno odpornostjo proti bledenju in izboljšanimi lastnostmi hrupa. EPFA je odlična podloga za težka cestna kolesa, križarke in hitrejša superbike ter občasno uporabo na stezah. EPFA je skupina zavornih ploščic, ki je tako zadovoljna na težkih cestnih križarkah kot hitrih superbikeh, prava tiha in močna zavorna ploščica višjega razreda.

Sintrane zavorne ploščice serije EPFA
Zmes temelji na EBC Brakes™ najbolje prodajanem sintranem materialu Double-H™ z dodatnimi dodatki za stabilizacijo trenja za izboljšan zavorni učinek in toplotno kroženje.
Številne zavore imajo tehnologijo dvojnih segmentov, ki zmanjšuje upogibanje hrbtne plošče in omogoča boljše prezračevanje blazinice. Te podloge so testirane v Nemčiji TÜV in imajo certifikat ABE, zaradi česar so primerne za uporabo na ulici in so idealne za občasno vožnjo Trackday. Če potrebujete podlogo zgolj za uporabo na progi, priporočamo serijo GPFAX.
Vrhunska možnost z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno za kolesarja, ki želi le najboljše zavore, kar jih lahko kupi.

Značilnosti in prednosti
Izdelano v tovarni EBC v Ohiu, ZDA, nekoliko zmanjšana različica dirkalnih ploščic GPFAX.
Zmes z visokim trenjem, odporna na bledenje, za hitre ulične ali Trackdays
Ultra tiho in gladko zaviranje pri ulični vožnji
Izjemna sposobnost kroženja toplote, blazinice dosledno delujejo na stezi dirko za dirko
Preizkušen v skladu z evropskimi predpisi TUV in R 90 ter dovoljen za cestno uporabo
Izdelan iz trdega jekla serije EN za hrbtno ploščo, ki je odporen na upogibanje površin pod velikimi obremenitvami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja