EBC zavore moto sintrane HH

Sintrane zavorne ploščice Superbike Double-H™ zagotavljajo visoko zmogljivost in so dobro znane kot vodilne sintrane zavorne ploščice EBC za ulične športe.

ECE R 90 odobrene odzivne karakteristike
ECE R 90 potrdil varnost zavor in testiral TUV, te zavorne ploščice z ultra visokim trenjem z oceno HH ostajajo vodilne na trgu nad ostalimi, saj nič drugega ne premaga zmogljivosti Double-H™ Sintered Superbike Brake Pad.
Sintrane zavorne ploščice Double-H™ Superbike, proizvedene v ZDA v najsodobnejši tovarni za sintranje v Ohiu, se dobro obnesejo v vseh vremenskih razmerah, naj bodo suhe ali mokre, in imajo dolgo življenjsko dobo, ki traja veliko kilometrov.

Več informacij
Trackday jahanje
Vrhunska serija EPFA, primerna tudi za hitro in težko uporabo uličnih koles ali naše

Polna dirka zaprtega kroga
Serija dirkalnih sintranih blazinic GPFAX je najboljša izbira med zasebnimi dirkalniki na svetu in jo uporablja na desetine dirkalnih ekip v dirkah World Supersport in Superbike.

Tehnične informacije
Odstranili smo več drugih delcev, ki jih naši konkurenti še vedno uporabljajo, kar je povzročilo veliko poškodbo diska in ustvarilo naš izstrelitveni material. Po petih letih in milijonih prodanih kompletov smo ponovno nadgradili formulacijo na naš material SB101C, ki je odpravil ZAVORNI HRUP, izboljšal ZMOŽNOST TOPLOTNEGA KRIŽENJA ploščice in izboljšal občutek. Kar imamo danes za hitrejšega voznika, je vrhunec inženiringa sintranih bakrovih zlitin, ki so ga v naših laboratorijih raziskali in testirali inženirji z več kot 50-letnimi izkušnjami na področju tehnologije sintranih ploščic.


Za dirkalno uporabo je treba razmisliti o sintranih območjih EPFA ali GPFAX.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja