EBC zavore skuter kevlar

Organske nadomestne zavore za skuterje EBC Brakes™ serije SFA so odlična izbira za vsakodnevno uporabo na sodobnih skuterjih in lažjih motornih kolesih. Blazinice SFA zagotavljajo takojšnjo zavorno moč, ki je potrebna za zavore mestnih skuterjev.

Tri vrste zavornih ploščic za skuterje…
Organske nadomestne zavore za skuterje, serija organskih zavor SFA so odlična izbira za vsakodnevno uporabo na sodobnih skuterjih in lažjih motociklih. Blazinice SFA zagotavljajo takojšnjo zavorno moč, ki je potrebna za zavore mestnih skuterjev. Za daljšo življenjsko dobo ali težje in hitrejše skuterje upoštevajte tudi SFAC carbon ali SFAHH sintrano paleto. nEBC Brakes™ proizvaja tri vrste zavornih ploščic posebej za skuterje – organske zavorne ploščice SFA, karbonske zavorne ploščice SFAC in sintrane zavorne ploščice SFA Double-H™.
Organske podloge za skuterje serije SFA so britansko izdelane iz aramidnih vlaken. Serija SFA ponuja kakovostne zavorne ploščice za skuterje iz organske serije z odlično zmogljivostjo, nadpovprečno življenjsko dobo in značilnostmi zmanjšane obrabe kolutov. Primerno za vse velikosti in sloge skuterjev in materialov zavornih kolutov. Organske ploščice za skuterje serije nSFA izdeluje EBC v Združenem kraljestvu. Zavore so vodilne prodajalce na svetu z več kot 35 milijoni prodanih kompletov od ustanovitve podjetja EBC.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja