EBC zavore skuter carbon

Skuterji so se v zadnjih letih razvili z modeli do 800 CC, ki lahko dosežejo hitrosti do 100 km/uro, kar zahteva ponovno preučitev standardnih zavor za skuterje. Nova serija EBC SFAC Carbon zagotavlja točno to, višjo zmogljivost blazinic in življenjsko dobo za srednje do težke skuterje.

Do 800 ccm…
Skuterji so se v zadnjih letih razvili z modeli do 800 CC, ki lahko dosežejo hitrosti do 100 km/uro, kar zahteva ponovno preučitev standardnih zavor za skuterje. Nova serija EBC SFAC Carbon zagotavlja točno to, višjo zmogljivost blazinic in življenjsko dobo za srednje do težke skuterje. Te zavorne ploščice za skuterje so izdelane v Združenem kraljestvu z uporabo 30 % teže bakra v prahu z ogljikovimi zrnci. Zagotavljajo daljšo življenjsko dobo kot originalne ploščice skupaj z odličnim zavornim učinkom in skoraj brez poškodb diska. Ta zmes je primerna za uporabo na vseh težjih skuterjih z večjimi motorji za hitrejšo ulično uporabo in je popolna za uporabo s katerim koli materialom zavornih kolutov.
Pri izdelavi teh blazinic so uporabljene samo prvovrstne nestrupene sestavine, zaradi česar so okolju prijazen izdelek brez kompromisov glede kakovosti. EBC Brakes™ proizvaja tri vrste zavornih ploščic posebej za skuterje – organske zavorne ploščice SFA, karbonske zavorne ploščice SFAC in sintrane zavorne ploščice SFA Double-H™. Nova serija bolj trpežnih ploščic za skuterje, ki vsebujejo 30 % bakra v prahu glede na težo in zrnca ogljika za zagotavljanje ploščice, ki traja veliko bolje kot originalne ploščice in večina konkurenčnih ploščic, vendar zagotavlja odličen zavorni učinek. Nove blazinice serije SFAC, izdelane v Veliki Britaniji, so odlična izbira za skuterje s težjimi in večjimi motorji v živahni mestni rabi in so primerne za uporabo z vsemi vrstami materialov diskov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja