EBC zavora moto off road R

Za vrhunsko vzdržljivost EBC predstavlja svojo serijo “R” ATV visoke gostote in blazinice, sintrane v umazanijo. Sintran bakreni material, izdelan v našem lastnem obratu v ZDA, serija »R« za težka ATV in moto-x zavore je postala poprodajni standard, ki ponuja visoko vzdržljivost, visoko odpornost na kontaminacijo z blatom, vodo, peskom in peskom itd. poškodbe diska in dolga življenjska doba ploščic.

ATV in sintrane zavore za umazanijo
Mnogi med nami uživamo v vožnji po brezpotjih, poskušamo biti Malcolm Smith in segreti zavore. Za to skupino so zavor serije ATV Sintered R idealna izbira za terensko vožnjo. Zavore serije R so sintrane zavore iz bakrove zlitine, izdelane v našem proizvodnem obratu za sintranje v ZDA, ki zagotavljajo zavore s srednjim do visokim trenjem po privlačni ceni, ki zdržijo dobro v vseh pogojih mokre, blatne vode ali peska.
Sintrane zavore so zelo moderna in zanimiva tehnologija, kliknite tukaj, če želite prebrati več o sintranih zavorah EBC. zavore serije ATV Sintered R se enako dobro uporabljajo za dvokolesne in štirikolesne stroje in so kot take zelo priljubljene med vozniki štirikolesnikov, zlasti zaradi pogojev na nekaterih vožnjah, kjer zadnji rotor štirikolesnika visi v blatu in prežvekuje manj kakovostne zavore v vikendu. zavore serije EBC so na voljo za vsa sodobna kolesa ATV in Moto X in so precej nižje od originalnih delov.
Zavore serije R so zasnovane tudi za minimalno obrabo rotorja in ne bodo poškodovale zavornih rotorjev vašega kolesa. Če imate težave z življenjsko dobo štirikolesnika ATV, EBC naredi še dolgotrajnejšo blazinico s svojo serijo SV Series Severe Duty, prikazano na tej strani. Zavorne ploščice serije SV za težke obremenitve so sintrana bakrova zlitina visoke gostote za najdaljšo možno življenjsko dobo v uporabnih aplikacijah na štirikolesnikih, zlasti v mokrih pogojih, blatu, prahu in umazaniji.

Balanced is Better™
Sintrane bakrene zavore so izdelane z enim od dveh postopkov, tlačnim sintranjem v vakuumski peči ali sintranjem skozi tračno peč v kontrolirani atmosferi. Jeklene podložne plošče za zavorne ploščice so prevlečene z bakrom in vnaprej oblikovan sintran bakren “Puck” je nameščen na čepih v plošči (bodisi moški ali ženski), deli pa gredo skozi peč. Pri vnaprej določeni temperaturi se bakrena prevleka pod ploščkom stopi in spoji plošček in ploščo.
Sintranje je zelo natančen postopek in EBC-jevo strokovno znanje ga je naredilo vodilnega v svetu na področju takšne tehnologije in mu je pridobil številne pogodbe za originalno opremo. Na poprodajnem trgu EBC še naprej ponuja sintrane zavore za aplikacije, ki zahtevajo daljšo življenjsko dobo in večjo toplotno zmogljivost, ter organske blazinice za šport in splošno uporabo. Oba dobro delujeta na svojih trgih in imata mesto v panogi, drugje na tem spletnem mestu vam lahko razložimo prednosti vsake vrste zmesi in vam pomagamo pri izbiri tistega, ki je pravi za vaše zahteve glede vožnje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja