EBC zavora ATV – SV, SXR

Če želite vzdržljivost … to je zavora za uporabo! Sintrana bakrova zlitina visoke gostote za najdaljšo možno življenjsko dobo v uporabnih aplikacijah na štirikolesnikih, zlasti v mokrih razmerah, blatu, prahu in umazaniji. Ne boste našli dolgotrajnejše uporabne blazinice!

Zasnovan za ATV
Zavore serije EBC SV, zasnovane predvsem za uporabo na štirikolesnikih v onesnaženih pogojih vožnje, so različica z visoko gostoto naše uspešne mešanice blazinic serije R. Ker imajo te blazinice večjo gostoto, trajajo dlje kot karkoli drugega v družini EBC in bodo kos vsem zavoram, ki jih lahko kupite. Prav tako imajo zelo malo obrabe rotorja in ne bodo poškodovali vašega zavornega rotorja. Če je vaš ciljni nakup najdaljša kilometrina in zavora, ki bo trajala dlje, potem je prava izbira serija SV.

Zavorne ploščice svetovnega razreda za težka vozila za bočna vozila
Nova serija SXR vzporednih zavornih ploščic iz sintrane bakrene zlitine dirkalne formule je najnovejša ponudba zmogljivosti EBC za trg SxS in zagotavlja neprimerljivo zaviranje in obrabo.

Značilnosti in prednosti
Izdelano v tovarni EBC v Ohiu ZDA
Zmes z ultra visokim trenjem, odporna na bledenje
Odlična sposobnost kroženja toplote, blazinice dosledno delujejo dirko za dirko
Izdelan iz trdega jekla serije EN za hrbtno ploščo, ki je odporen na upogibanje in brušenje površin pod velikimi obremenitvami.
Dolgo obstojen pri vožnji v blatu in prahu/umazaniji
Diamantno brušene površine za izjemno hitro vstavljanje postelje.
Ni dovoljeno za ulično uporabo R90 ali testirano TÜV (zahteva samo za evropske trge)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja