EBC Yellowstuff™brake pads

YellowStuff je naša vrhunska ploščica za maksimalno zaviranje in trenutna različica je mejnik v zavorni moči. Posebej primeren za tovornjake Jeep in SUV, kjer je glavni cilj hitro ustavljanje. Yellowstuff je gladka tiha zavorna mešanica, ki je idealna za standardne velikosti, prevelike rotorje, dvignjene tovornjake ali za vleko ali težja bremena, kot je vleka motornih koles, eno ob drugem, ali več. Yellowstuff ima premaz za zaviranje, ki pomaga hitro oblaziniti sedež po namestitvi.

Visoka učinkovitost
Zavorne ploščice Yellowstuff Sport za tovornjake so še posebej cenjene pri tovornjakih za vleko in težke tovore ter kjer so nameščena nadgradnja večjih platišč in pnevmatik.
Zavorne ploščice Yellowstuff Sport niso ocenjene kot nizkoprašne, vendar proizvajajo manj prahu kot ploščice OEM. Te blazinice imajo stopnjo trenja za stopnjo FMVSS, ki je višja od večine standardnih blazinic, zato bodo po namestitvi in namestitvi na pedal močnejša.
Zavore so tudi torni material, razvit na dirki, zasnovan za močno vročino in zlorabo zavor. Kot idealna nadgradnja zavorne ploščice pri nameščanju velikih pnevmatik in platišč so bile zavorne ploščice EBC Yellowstuff testirane do uničenja s strani Randyja Merritta iz Mongo Racinga na terenskih puščavskih dirkah.

Lastnosti
Yellowstuff Sport zavorne ploščice so formula z visokim trenjem, ki izboljša zavorni učinek za 30 %
Zaradi ničelnega bledenja zavor je ta material popoln za težje obremenitve, kot je vleka
Zmožnost ponavljajoče se močne zavore brez zavore “Fall-Off”
Zelo minimalne lastnosti poškodb diska/rotorja
Primerno za vse lahke tovornjake, Jeep in SUV za uporabo na avtocestah
Izjemen nadzor nad zavorami in odziv pedala
Ima rdeč površinski premaz za takojšnje varno zaviranje po namestitvi

Tovornjaki in vozila 4×4.
Če želite izboljšati zavorno moč s samo menjavo blazinic, je to popolna izbira blazinic. Ta izpopolnjena različica slavne dirkalne formulacije EBC Yellowstuff je zdaj na voljo v oblikah blazinic, ki ustrezajo priljubljenim ameriškim tovornjakom/pick-upom in številnim azijskim in evropskim 4×4 vozilom. Ta hitro rastoči trg za tovornjake z izboljšanimi konjskimi močmi in predelavo prevelikih koles je ustvaril črno luknjo, ki zahteva zmogljivo blazinico za te znamke in modele, ki bodo v hipu ustavile tudi najhitrejšega voznika. Povprečni koeficient trenja je 0,5 s podobnim prahom kot pri originalnih blazinicah in prah je enak ali morda nekoliko večji kot pri mnogih originalnih blazinicah, to ni nizkoprašna blazinica.
Raztegnjene limuzine so še ena odlična uporaba tega materiala. EBC Brakes zdaj dobavlja to zmes za raztegnjene F250, raztegnjene Excursione in raztegnjene Hummerje, ki so podvrženi testu PSV (javna vozila). Vozila, ki niso opravila testa PSV s standardnimi zavorami, so opravila test in navedla 20-odstotno izboljšanje zavor pri uporabi tega materiala.
Razpon zmogljivosti Yellowstuff je ploščica iz aramidnih vlaken z visokim trenjem, popolnoma odporna na vibracije zavornega rotorja in enostavna za rotorje.
Številne številke delov imajo zdaj odobritev ECE R90. Preverite pri našem tehničnem oddelku na tehničnem@ebcbrakesuk.com, da potrdite, ali je ta material zakonit za vaš model pri vožnji po avtocestah v Evropi, kjer velja uredba 90. Zunaj Evrope se preprosto prilegajo in uživajo, te blazinice so najbolj oprijemljive in najbolj impresivne blazinice, kar ste jih kdaj uporabljali.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja