Zavorne ploščice

Če ste v dvomih, izberite E

BC zeleno.
Če niste prepričani, kaj izbrati, navedite Green zmes zavore. Dobra življenjska doba in zavorna moč. Vse zavore za kolesa EBC so narejene iz magnetnih podložnih plošč iz nerjavečega jekla. Za sisteme, ki uporabljajo magnet za umik zavorne ploščice, so te idealne, za vse sisteme koles pa je prednost podložne plošče iz nerjavečega jekla očitna.

Za vse sisteme, ki uporabljajo vzmetno sponko za umik blazinice, EBC vključuje NOVE uvlečne vzmeti z izboljšano močjo. Veliko kolesarskih zavornih rotorjev NI kaljenih in ima na njih napis »Samo smolnate blazinice«. Ključnega pomena je, da ko vidite to oznako, uporabite blazinico, podobno EBC Green, ki ima zelo nizke lastnosti obrabe rotorja.

Ploščice za kolesa obstajajo že od leta 2002 in izbira prave zmesi za vaše potrebe ni le pametna, ampak je bistvenega pomena iz številnih razlogov. EBC ponuja tri stopnje zmesi za blazinice. Še en odličen način za izboljšanje zavor vašega kolesa je nadgradnja s kompletom prevelikega zavornega rotorja.

Zavorni diski

Kontrole kakovosti
S temi kompleti za preoblikovanje zavornih kolutov za kolesa sta na voljo dve možnosti nadgradnje SIZE – 160/165 mm–180 mm (nadgradnja srednje moči) in 160/165 mm 203 mm (nadgradnja mega moči) ter možnost polnega krožnega profila ali novega lahkega oblikovanega profila. Ti nosilci na večini standardnih kolesnih pest s 6 vijaki in skupaj s priloženim nosilcem, ki spet ustreza večini 50 mm sredinskih vilic, je vaša čeljust premaknjena navzven, kar vam daje močnejšo zavoro in boljši občutek pri zaviranju.

Enostavna montaža – niso potrebne nobene druge spremembe na čeljusti, kablih, hidravliki ali ročici. Vse kar potrebujete sta dva imbus ključa. To so visokokakovostni diski iz nerjavečega jekla, toplotno obdelani, diamantno brušeni in združljivi z vsemi vrstami zavornih ploščic koles.