EBC Sintered SR Series Full zavore za race in vztrajnostne dirke

SR11 SR21 1100x3000px 1 1536x563

Najnovejši dirkalni material EBC bo na voljo spomladi 2022 in bo zasenčil večino današnjih organskih, polsintranih in karbonskih dirkalnih zavornih ploščic.

Prva prava zavorna ploščica za vztrajnostne dirke na svetu. 
Medtem ko se konkurenca trudi, da bi organske in polsintrane zavorne  ploščice trajale dlje in dlje, da bi dosegli vrhunec vzdržljivosti zavornih ploščic je EBC ubral svež nov pristop z mešanico stisnjenih in toplotno staljenih (sintranih) kovinskih zlitin v prahu, da zagotovi zavorne ploščice, ki zavirajo bolje in zdržijo dlje kot skoraj vse. Čeprav so označeni z vzdržljivostno stopnjo, so te zavore enako doma v kateri koli obliki dirkanja na zaprtem krogu, kratkotrajnem ali dolgotrajnem. Nova serija SR je na voljo v dveh mešanicah, SR11™ različica s srednjim trenjem in SR21™ z možnostjo višjega trenja.

SR11™…
Blazinice EBC Sintered SR so razred zase. Izdelana v ameriški tovarni EBC Brakes, SR zagrize močneje in zdrži dlje kot karkoli drugega, ne da bi poškodovala rotorje. V preteklosti je bilo nekaj sintranih blazinic, a nikoli takih.S tehnologijo prenosnega filma, uporabljeno pri ustvarjanju te spojine, je obraba diska skoraj popolnoma odpravljena. Ker je "trda" ploščica v smislu stisljivosti, pomeni, da bo tudi občutek pedala boljši in bolj odziven. Življenjska doba obrabe je velika in testi so pokazali 3- do 5-krat daljšo življenjsko dobo kot pri konkurenčnih polkovinskih blazinicah.Zmes SR11™ s srednjim trenjem je namenjena osnovnim avtomobilom, ki vozijo pred ulico, kjer obstaja visok učinek ABS na avtomobilu, ali za sprednji in zadnji del dirkalnih avtomobilov s krmiljenjem poševnosti. SR je zato izdelan samo v omejenem obsegu sistemov ultra hitrih uličnih vozil ali za zavorne čeljusti za popolna dirka, kot so AP, Brembo, Alcon in Wilwood, ki bodo na trg prišli spomladi 2022. Največja prednost SR je dvojna… več ugriz , manj bledenja in NAJNIŽJI strošek na dirkalno miljo med vsemi blazinicami. Druga velika pozitivna stran je skoraj takojšnje zaviranje, pridobljeno s SR po zgolj uskladitvi ploščic z rotorji, zavore so takoj tam od mraza do 900 °C (okolje – 1650 °F) Na SR NI KEMIČNEGA OBLOGE, samo prilegaš njih in dirke, saj ni hlapljivih snovi, ki bi jih izgorele, še ena prva v tehnologiji dirkalnih zavor. Leta 2021 je dirko SR izvajalo na desetine najboljših ekip in vsaka je zahtevala zaloge za tekmovalno sezono 2022. Če resno želite zmagovati na dirkah, morate preizkusiti ta izdelek. NAMIG za namestitev – uporabite SR21™ spredaj in SR11™ zadaj.

SR21™…
Blazinice EBC Sintered SR so razred zase.
Izdelana v ameriški tovarni EBC Brakes, SR zagrize močneje in zdrži dlje kot karkoli drugega, ne da bi poškodovala rotorje. V preteklosti je bilo nekaj sintranih blazinic, a nikoli takih. S tehnologijo prenosnega filma, uporabljeno pri ustvarjanju te spojine, je obraba diska skoraj popolnoma odpravljena. Ker je "trda" ploščica v smislu stisljivosti, pomeni, da bo tudi občutek pedala boljši in bolj odziven. Življenjska doba obrabe je velika in testi so pokazali 3- do 5-krat daljšo življenjsko dobo kot pri konkurenčnih polkovinskih blazinicah. Zmes SR21™ z ultra visokim trenjem je namenjena samo sprednjemu in zadnjemu delu dirkalnih avtomobilov s krmiljenjem prednapetosti. SR je torej izdelan samo za zavorne čeljusti za vse dirke, kot so AP, Brembo, Alcon in Wilwood, in bo na voljo spomladi 2022. Največja prednost SR je dvojna … več ugriza, manj bledenja in NAJNIŽJI strošek na dirkalno miljo katera koli blazinica. Druga velika prednost je skoraj takojšnje zaviranje, pridobljeno s SR po zgolj uskladitvi ploščic z rotorji, zavore so tam od mraza do 925 °C (okolje – 1697 °F). Na SR NI KEMIČNE POSTELJNINE, preprosto jih namestite in dirkate, saj ni hlapnih snovi, ki bi jih lahko izgorele, kar je še ena prva tehnologija dirkalnih zavor. Leta 2021 je dirko SR izvajalo na desetine najboljših ekip in vsaka je zahtevala zaloge za dirkalno sezono 2022.
Če resno želite zmagovati na dirkah, morate preizkusiti ta izdelek. NAMIG za namestitev – uporabite SR21™ spredaj in SR11™ zadaj.

SR11 pdfSR21 1 pdf

 

© 2022 Unitad d.o.o.