EBC Redstuff Ceramic zavorne ploščice 

Redstuff Generic pad 1000x500px

Keramične zavorne ploščice EBC Redstuff kot vodilni material za cestne zavorne ploščice EBC za prestižne in hitrejše avtomobile postavljajo nove standarde pri zavorni zmogljivosti.

RedStuff Premium zavorne ploščice z nizko vsebnostjo prahu
Redstuff je vrhunska blazina EBC z nizko vsebnostjo prahu za hitro cestno vožnjo na vseh vrstah avtomobilov. Redstuff se ne proizvaja za tovornjake ali SUV, ampak pri izbiri med zelenimi, rdečimi, rumenimi ali celo modrimi razredi za katero koli vozilo. Ta tabela izbirnika ploščic je v pomoč; https://ebcbrakes.com/ebc-brake-pad-selector-tool/

Redstuff je vrhunski zavorni material iz aramidnih vlaken, izboljšan s keramičnimi delci. V nobeni od naših blazinic NE uporabljamo keramičnih vlaken. Rdeča je brez bakra v skladu z okoljsko zakonodajo, tudi brez sulfidov ali svinca in materiala z malo prahu ter v celoti preizkušena in odobrena za varnost zavor ECE R 90.

Vedno je "nekaj:" prahu iz zavor, ko se obrabijo, vendar je glavna prednost serije EBC ta, da v naših ploščicah ne uporabljamo nič jeklenih vlaken in namesto tega uporabljamo manj agresivna aramidna vlakna, kot sta Twaron® in Kevlar®, ki jih je enostavno prati. s koles in se ne vrezujte v lake ali zlitine platišč.

EBC Redstuff je tudi dolgotrajna podloga in kot taka potrebuje približno 500 km, da se popolnoma uleže in pokaže svojo polno zmogljivost. Za pomoč pri vgradnji pa so vse ploščice EBC površinsko prevlečene z našo zavorno ploščico Brake-in™ v zmesi za pospeševanje.

informacije o izdelku
Formula z visokim trenjem izboljša zavorni učinek za 15 %.

Keramične zavorne ploščice Redstuff so bile vedno znane po svoji nizki sposobnosti za prah, vendar je najnovejša mešanica močno zmanjšala pojav "pobiranja" ploščic ali zarez na kolutu in prah še dodatno zmanjšala. Preizkušeno pri Združenju za raziskave avtomobilske industrije Združenega kraljestva (MIRA) v zgodnjih testih, kjer so bili prisotni. Redstuff je pri testih zmanjšal zavorno pot avtomobila za skoraj 50 čevljev od 100 MPH in ponudil osupljivo 30-odstotno izboljšavo zavor.

Keramične zavorne ploščice Redstuff, ploščice za osebna vozila/limuzine NISO narejene za vgradnjo v tovorna vozila ali terenska vozila
Ulična ploščica EBC z najnižjo stopnjo odpornosti proti prahu s 15-odstotnim izboljšanjem zavor
Zmožnost ponavljajoče se močne zavore brez zavore "Fall-Off"
Zelo minimalne lastnosti poškodb diska/rotorja
Odličen material za uvožene avtomobile Prestige/evropske in azijske avtomobile
Tip ECE R 90 odobren za večino avtomobilov
Ima rdeč površinski premaz za takojšnje varno zaviranje po namestitvi
Narejen s kavlji Nucap NRS na hrbtnih ploščah, da popolnoma odpravi možnost odlepitve blazinice

Izvedba
Visoko zmogljive blazinice z najnižjo stopnjo prahu za uvožene izdelke Prestige in hitrejšo vožnjo po ulicah. Obstajata dva razloga, zaradi katerih imajo naše stranke radi Redstuff. Prvič, ker so najnižja blazina za prah, kar smo jih srečali, saj zmanjšajo prah za 60–90 %. Poleg tega se minimalni prah, ki ga vidite, zelo enostavno odstrani s preprostim pranjem, saj ne vsebuje delcev jeklenih vlaken kot pri vseh drugih blazinicah. Drugič, že od mraza zavirajo kot aligator (tako dobre kot originalne ploščice ali boljše) in postanejo boljše, ko se segrejejo.

Ta material je zavorna zmes na osnovi aramidnih vlaken, izboljšana s keramičnimi delci. Če ste že poskusili EBC redstuff (predkeramično zmes), je ta material svetlobna leta pred njimi. Zdrži dlje, bolje zavira in je tišja.

Tehnične informacije
Ker gre za trdo obrabljivo ploščico, je čas priprave lahko dolg do 1000 milj in vozniki morajo biti potrpežljivi, dokler ploščica ne prevzame oblike njihovega diska (zavornega rotorja). To je resnično impresivna hitra cestna ploščica za večkratno močno zaviranje. Oddaja veliko manj prahu kot polkovinske blazine in dokazano ustavi osebni avtomobil/limuzino/športni kompakt/hitro limuzino 13 metrov hitreje kot OEM blazine od 100mph/160kph. Ima površinsko prevleko EBC Brake-In, ki kondicionira površino rotorja in pospeši vstavljanje blazinice. Nazivni koeficient trenja 0,5 s pribl. 50 % zmanjšanje prahu. Večina ploščic iz rdeče keramike EBC je odobrena v skladu z varnostno uredbo ECE R90.

Redstuff spider chart new 1 1024x780 1

© 2022 Unitad d.o.o.