Zvorni diski ATV UTV SXS  
utv brake discs 1

Vozila ATV, UTV, SXS
Nova serija zavornih rotorjev za ATV/Quad/Side x Side stroje z možnostjo standardne zasnove polnega kroga ali novih lahkih samočistilnih vee profiliranih kontur. Vse toplotno obdelano ter kaljeno in natančno brušeno na našem novem najsodobnejšem dvojnem kolutnem brusilniku. Številne tovarne govorijo o »natančnem brušenju«, vendar je verjetno, da nobena od zavor nižjega cenovnega razreda ne uporablja brusilne vrvice z dvojnim diskom, kar je edini način, da so diski ali rotorji resnično vzporedni. EBC je v Italiji izdelal eno najboljših linij brusilnikov z dvojnimi diski, ki jih lahko kupite, kar še dodatno dokazuje, zakaj je kakovost EBC vedno boljša in vredna nekaj dolarjev v primerjavi s poceni alternativo. 

Samočiščenje…
Ti rotorji izgledajo odlično in se samočistijo, hkrati pa izboljšujejo učinkovitost zavor.
Izdelan iz trpežnega in trdnega toplotno obdelanega nerjavečega jekla, 100 % izdelan v našem britanskem proizvodnem obratu z uporabo vrhunskega nemškega valjanega jekla, toplotno obdelanega in nato diamantno brušenega za zagotavljanje odličnega zaviranja po cenah, nižjih od originalne originalne opreme.
Zavore EBC so v procesu razvoja niza kompletov velikih rotorjev, ki bodo vključevali celoten komplet osi 2 nosilcev za premik čeljusti in 2 prevelikih zavornih rotorjev.

 

© 2022 Unitad d.o.o.