Moto MD zavorni diski    
MD Series Stainless min

EBC Brakes izdeluje največjo ponudbo zavor na svetu, vključno z nadomestnimi zavornimi rotorji za vsako znamko in model kolesa v dveh materialih in profilih.

Popolno ujemanje
EBC orisan profil, samočistilni, lahki, trdni rotorji so 100-odstotno britanski izdelani iz toplotno obdelanega in kaljenega nerjavečega jekla DB420 za izdelavo visokokakovostnega neposrednega privijačenega nadomestka za vaše originalne rotorje. Vsi rotorji so diamantno brušeni do končne gladkosti na manj kot 2 mikrona.

Moto sport diski   
MD3058XC

Izjemno lahki lebdeči sprednji rotorji MC serije EBC Brakes X so od njihove uvedbe postali eni najbolje prodajanih najlažjih in najbolje zmogljivih rotorjev na svetu, ki so na voljo za vsa sodobna športna kolesa, na voljo pri distributerjih EBC Brakes po vsem svetu.

MC zavorni rotorji
Rotorji X in XC Floating MC so najlažji rotorji, ki jih lahko kupite, odpravili bodo vse vaše težave z vibracijami in zdržali dlje kot običajni rotorji, ki uporabljajo tehnologijo okroglih gumbov. Obe zasnovi dodatno zmanjšata težo z uporabo samo šestih pogonskih gumbov.
To dodatno zmanjša težo enote za do 300 gramov.
Rotorji X imajo okrogle krožne lopatice rotorja
Rotorji XC imajo zaobljen lažji profil.

Plavajoči rotor serije X
Oba Floating MC rotorja imata rezila rotorja iz trdega nerjavečega jekla z visokim trenjem za največji zavorni učinek in sta neposredna velikost za zamenjavo velikosti za rotorje OEM. Obe zasnovi sta prav tako resnični popolnoma lebdeči enoti, ki nudita večjo toleranco lebdenja od znotraj navzven kot kateri koli drug rotor na planetu.
Ne zamenjujte plavajočih rotorjev z rotorji, ki imajo ohlapne lopatice ali gumbe. Gumbov ali lopatic rotorja ne bi smeli premikati z ene strani na drugo; če lahko, je zelo verjetno, da bo prišlo do udarca blazinice in boste imeli gobaste zavore. Lebdenje pomeni sposobnost toplotnega širjenja od zunaj navznoter. To zagotavljata rotorja EBC X in XC in noben drug rotor ne more.

Plavajoči rotor serije XC
Plavajoči rotorji MC so opremljeni z edinstvenim in patentiranim sistemom gumbov EBC Brakes S-Drive, ki ima kvadratne zakovice, ujete v kvadratne pogonske žepe na rotorju in pestu, ki omogočajo, da se zunanja lopatica rotorja prosto širi in krči pod toploto zaviranja, ne da bi pri tem prišlo do blokade zakovice. Ker je dizajn motociklov v zadnjih 10 letih napredoval s stroji, ki postajajo lažji, močnejši in hitrejši, se je povečalo povpraševanje po zavorah za motorna kolesa. Odlični tehnični premiki naprej, kot so 4- in 6-batne zavorne čeljusti in v zadnjem času radialne zavorne čeljusti, so pripomogli k hitrejšemu ustavljanju motociklov, vendar je bil do zdaj majhen napredek pri zavornih rotorjih. Obstajajo poskusi zmanjšanja teže rotorjev, običajno z vrtanjem več lukenj v rezilo rotorja, vendar so izdelovalci originalne opreme vedno uporabljali dolgočasno tehnologijo zakovice "okroglega sloga" ali pogonskega gumba.
Ta zastarela metoda izdelave rotorjev je zdaj zapisana v zgodovinske knjige, saj EBC Brakes ponosno napoveduje prihod nove in patentirane zasnove pogonskega gumba, znanega kot sistem SD. SD je kratica za Square Drive, ki opisuje zasnove gumbov, ki se uporabljajo v novih rotorjih EBC X in XC.

Moto zavorni diski barvni pesto  
vvv colour options

Nadomestni diski EBC Brakes™ Vee-Rotors™ so britanski izdelani diski, ki uporabljajo nemško valjane precizne lopatice rotorja iz nerjavečega jekla, z novim profilom VEE za zmanjšanje teže, nameščenim na središčna pesta iz lahke zlitine, z uporabo EBC patentirane tehnologije SD kvadratnega pogonskega gumba.

Barvne možnosti
Čeprav je standardna barva pesta za program Vee-Rotor™ ČRNA, so te barvne možnosti za Vee-Rotor™ na voljo po posebnih naročilih. V preteklosti je rdeča in modra anodizirana zlitina močno zbledela v obdobju 1-2 let na sončni svetlobi.
Poseben postopek nanašanja barve, ki smo ga razvili za naše rotorje Vee, uporablja postopek "FIX", ki zapečati barvo in zmanjša izgubo barve.
Nadomestni diski EBC Brakes™ Vee-Rotors™ so britanski izdelani diski, ki uporabljajo nemško valjane precizne lopatice rotorja iz nerjavečega jekla, z novim profilom VEE za zmanjšanje teže, nameščenim na središčna pesta iz lahke zlitine, z uporabo EBC patentirane tehnologije SD kvadratnega pogonskega gumba.
Kvadratni pogonski gumbi se upirajo zrahljanju in preprečujejo vibracije, ki so običajne pri poceni okroglih zakovicah ali gumbih. Lopatice rotorja so natančno brušene za hitro in popolno vstavljanje blazinice. Vsi diski EBC so 100 % pregledani glede natančnosti in odtekanja.

Moto zadni zavorni disk MD  
Stainless Steel Rear Brake 1000x1000px

EBC Brakes izdeluje največjo ponudbo zavor na svetu, vključno z nadomestnimi zavornimi rotorji za vsako znamko in model skuterja v dveh materialih in profilih.

Popolno ujemanje
Diski za skuterje serije EBC MD so iz nerjavečega jekla (INOX) natančne velikosti in oblike zamenjava za originalne diske. Če želite izbrati te dele, poiščite številko MD v kataloških seznamih in dodajte pripono »D« za profil s polnim krogom ali »C« za različico profila s konturo.
Vsi diski za skuterje EBC so zdaj izdelani iz toplotno obdelanega in kaljenega nerjavečega jekla za odličen videz, žilavost in življenjsko dobo.
Nerjaveči diski za skuterje serije EBC MD so popoln par za vse ploščice v ponudbi EBC, sintranih SAFA, SFAC Carbon ali SFAHH. 

Moto zadni zavorni disk VEE  
vee rotor rear.17 main e1626082676304

Za dopolnitev sprednjih lebdečih rotorjev v seriji Vee-Rotor™ so za najbolj priljubljena kolesa na voljo ti toplotno obdelani in kaljeni zavorni rotorji iz nerjavečega jekla britanske proizvodnje.

Toplotno obdelano in kaljeno
Ta izdelek je v celoti toplotno obdelan iz nerjavečega jekla in popravljen nazaj na optimalno trdoto.
POZOR – podjetja, ki zgolj navajajo, da je njihov izdelek nerjavno jeklo. Nekateri od teh niso utrjeni, od tistih, ki so, pa so nekateri preveč utrjeni in lahko kažejo razpoke zaradi prekomerne trdote med luknjami in robovi. EBC je dolgo in trdo delal pri izbiri pravilne trdote in postopka za kaljenje za svoje zavorne rotorje.
Toplotno obdelano nerjaveče jeklo
Najlažji profil rotorja
Dizajn, ki se ujema s sprednjimi diskiVee-Rotor™

Moto diski " Big twin "  

 

brakes black chrome min

Za motorje Harley Davidson, Indian, Victory ali izdelana po meri izdelana kolesa imamo vse. Popolnoma novi črni kromirani rotor EBC Brakes za velika dvojčka je serija popolnoma plavajočih zavornih diskov/rotorjev iz poliranega nerjavečega in črnega kroma sredinskega pesta za vse velike dvojčke in križarke, izdelane v ZDA.
EBC zdaj proizvaja vrsto nastavitev z enim in dvojnim rotorjem skupaj z nosilci za izboljšano zavorno moč in zavorno modulacijo.

Proizvedeno v Veliki Britaniji
Ti kakovostni popolnoma plavajoči zavorni rotorji, izdelani v Združenem kraljestvu, imajo osrednja pesta iz nerjavečega jekla za največjo trdnost v poliranem nerjavnem ali črnem kromu nad nerjavečim zaključkom.
Rotorji EBC uporabljajo patentiran sistem gumbov SD ali "square drive", ki je podrobno razložen v videoposnetku ocene izdelka na tej strani. Sistem SD zagotavlja doživljenjsko zaviranje brez zvijanja/vibriranja na vašem stroju.
Kot pri vseh velikih dvojnih rotorjih EBC so vse komponente in strojna oprema iz nerjavečega jekla, vendar smo poleg sredinskega pesta iz poliranega nerjavečega jekla z visokim sijajem uporabili črno kromirano površino za izboljšanje kozmetike.
NA VOLJO VELIKI KOMPLET SPREDNJEGA ROTORJA
EBC zdaj proizvaja vrsto nastavitev z enim in dvojnim rotorjem skupaj z nosilci za izboljšano zavorno moč in modulacijo zavor.

Zasnovan od začetka za delovanje.
Zunanji obroč rotorja ali lopatica je iz toplotno obdelanega in kaljenega nerjavečega jekla z diamantno brušenim zaključkom, nameščenim na sredinsko pesto s patentirano strojno opremo EBC SD system™ s kvadratnimi zakovicami.
Gumbi sistema SD, ki so videti okrogli, imajo ravne strani in so nameščeni v kvadratne žepe v sredinskem pestu in lopatici rotorja, kar omogoča, da se lopatica rotorja prosto širi in krči pri močnem zaviranju, kar popolnoma odpravi tresenje zavor in popačenje rotorja.

Veliki dvojni rotorji
Večina velikih dvojčkov je dandanes zgrajena z varčnimi trdnimi sprednjimi in zadnjimi zavornimi rotorji, vendar novi črni kromirani rotor EBC Brakes za velike dvojne enote pretvori to staro tehnologijo v sodobno popolnoma lebdečo zasnovo, ki bo zmanjšala možnost zvijanja rotorja in tresljajev. Sprednje enote so zasnovane s petimi gumbi za zmanjšanje teže, zadnje enote pa so močne z 10 ali 12 gumbi za veliko močnejšo zlorabo in zaviranje.
Enote EBC se prilegajo neposredno vašemu motociklu namesto standardnih enot OEM in ne zahtevajo nobenih sprememb ali dodatne strojne opreme, namestitev pa je preprosta. Ne pozabite, da nikoli ne uporabite obrabljenih ali starih zavornih ploščic na novih rotorjih, saj lahko povzročijo vroče točke in poškodujejo vaše nove rotorje. Pustite 300-400 milj previdne uporabe zavor, razen v nujnih primerih po namestitvi novih rotorjev in ploščic.

 

© 2022 Unitad d.o.o.