Skuter zavorni diski

 Skuter zavorni disk MD  
MD Series Stainless min

Nerjaveče jeklo
Diski za skuterje serije EBC MD so iz nerjavečega jekla (INOX) natančne velikosti in oblike, ki nadomeščajo originalne diske. Če želite izbrati te dele, poiščite številko MD v seznamih v katalogu in dodajte pripono "D". Če je vaš cilj nizka cena, bodo rotorji iz nerjavečega diska za skuter serije MD odlična izbira, saj so izdelani iz trdo valjanega jekla, ti rotorji so strojno obdelani, da se ujemajo z originalnimi enotami, mehansko razbremenjeni, da se prepreči kakršna koli možnost popačenja rotorja , površinsko obdelana za natančno gladkost in nato pocinkana za preprečevanje korozije ali rjavenja na območjih, ki se ne dotikajo zavorne ploščice.

Površina rotorja
Nerjaveči diski za skuterje serije EBC MD se odlično ujemajo s sintranimi blazinicami za skuterje serije EBC premium SFA HH, saj serija SFA vsebuje ogljik, ki nanese mikro tanko površinsko plast, ki dejansko preprečuje korozijo na površini rotorja.

Skuter zavorni disk VR  
vr scooter discs Prednosti…
Novi diski VR imajo novo vznemirljivo profilirano možnost, ki zmanjša težo diska ter izboljša estetiko in hlajenje diska.
Nerjaveči profilirani diski za skuterje serije VR prav tako izboljšajo občutek zaviranja in modulacijo ter območje, ki je na voljo za vse sodobne skuterje vseh velikosti motorja.
Lažja teža
Izboljšan profil izboljša hlajenje diskov in ploščic
Izboljšan občutek in odziv pri zaviranju
Najdaljša življenjska doba diska zaradi diskovnega jekla izboljšane kakovosti
Odpornost proti obrabi in razpokam zaradi optimalne trdote
Lahko se uporablja na kateri koli velikosti skuterja s katero koli vrsto podloge

 

© 2022 Unitad d.o.o.