Skuter zavorne ploščice klevlar   
Scooter Pad SFA 760x316px  Organske nadomestne zavore za skuterje, serija organskih zavor SFA so odlična izbira za vsakodnevno uporabo na sodobnih skuterjih in lažjih motociklih. Blazinice SFA zagotavljajo takojšnjo zavorno moč, ki je potrebna za zavore mestnih skuterjev. Za daljšo življenjsko dobo ali težje in hitrejše skuterje upoštevajte tudi SFAC carbon ali SFAHH sintrano paleto. nEBC Brakes™ proizvaja tri vrste zavornih ploščic posebej za skuterje – organske zavorne ploščice SFA, karbonske zavorne ploščice SFAC in sintrane zavorne ploščice SFA Double-H™.
Organske podloge za skuterje serije SFA so britansko izdelane iz aramidnih vlaken. Serija SFA ponuja kakovostne zavorne ploščice za skuterje iz organske serije z odlično zmogljivostjo, nadpovprečno življenjsko dobo in značilnostmi zmanjšane obrabe kolutov. Primerno za vse velikosti in sloge skuterjev in materialov zavornih kolutov. Organske ploščice za skuterje serije nSFA izdeluje EBC v Združenem kraljestvu. Zavore so vodilne prodajalce na svetu z več kot 35 milijoni prodanih kompletov od ustanovitve podjetja EBC.
Skuter zavorne ploščice polsintrane  
sfac series

Skuterji so se v zadnjih letih razvili z modeli do 800 CC, ki lahko dosežejo hitrosti do 100 km/uro, kar zahteva ponovno preučitev standardnih zavor za skuterje. Nova serija EBC SFAC Carbon zagotavlja točno to, višjo zmogljivost blazinic in življenjsko dobo za srednje do težke skuterje.
Skuterji so se v zadnjih letih razvili z modeli do 800 CC, ki lahko dosežejo hitrosti do 100 km/uro, kar zahteva ponovno preučitev standardnih zavor za skuterje. Nova serija EBC SFAC Carbon zagotavlja točno to, višjo zmogljivost blazinic in življenjsko dobo za srednje do težke skuterje. Te zavorne ploščice za skuterje so izdelane v Združenem kraljestvu z uporabo 30 % teže bakra v prahu z zrnci ogljika. Zagotavljajo daljšo življenjsko dobo kot originalne ploščice skupaj z odličnim zavornim učinkom in skoraj brez poškodb diska. Ta zmes je primerna za uporabo na vseh težjih skuterjih z večjimi motorji za hitrejšo ulično uporabo in je popolna za uporabo s katerim koli materialom zavornih kolutov.
Pri izdelavi teh blazinic so uporabljene samo prvovrstne nestrupene sestavine, zaradi česar so okolju prijazen izdelek brez kompromisov glede kakovosti. EBC Brakes™ proizvaja tri vrste zavornih ploščic posebej za skuterje – organske zavorne ploščice SFA, karbonske zavorne ploščice SFAC in sintrane zavorne ploščice SFA Double-H™. Nova serija trpežnejših ploščic za skuterje, ki vsebujejo 30 % bakra v prahu glede na težo in zrnca ogljika za zagotavljanje ploščic, ki trajajo veliko bolje kot originalne ploščice in večina konkurenčnih ploščic, vendar zagotavljajo odličen zavorni učinek. Nove ploščice britanske serije SFAC so popolna izbira za skuterje s težjimi in večjimi motorji v živahni mestni uporabi in so primerne za uporabo z vsemi vrstami materialov diskov.

Skuter zavorne ploščice sintrane  
SFA HH Series

Te zavorne ploščice za skuterje Double-H™ imajo dolgo življenjsko dobo za poprodajne ponudbe, ki smo jih kdaj prodali. Zavorne ploščice za skuterje SFA HH so namenjene trgu težjih in hitrejših skuterjev.Sintrane blazinice za skuterje serije SFA HH so izdelane v obratu za sintranje v ZDA. Zagotavljajo visoko zmogljivo popolno moč zaviranja HH za dobro zaviranje v mokrih ali suhih razmerah.
Sintrane ploščice EBC Double-H™ so oblikovane tako, da prekašajo vse konkurenčne ploščice, zato so zasnovane tako, da spremljajo vse toplotno obdelane in izdelane EBC zavorne kolute iz nerjavečega jekla, vendar se jih ne sme uporabljati na neutrjenih kolutih. Preprosto povedano, to so najboljše zavorne ploščice, ki jih prodajamo!

 Skuter zavorni disk MD  
MD Series Stainless min

Nerjaveče jeklo
Diski za skuterje serije EBC MD so iz nerjavečega jekla (INOX) natančne velikosti in oblike, ki nadomeščajo originalne diske. Če želite izbrati te dele, poiščite številko MD v seznamih v katalogu in dodajte pripono "D". Če je vaš cilj nizka cena, bodo rotorji iz nerjavečega diska za skuter serije MD odlična izbira, saj so izdelani iz trdo valjanega jekla, ti rotorji so strojno obdelani, da se ujemajo z originalnimi enotami, mehansko razbremenjeni, da se prepreči kakršna koli možnost popačenja rotorja , površinsko obdelana za natančno gladkost in nato pocinkana za preprečevanje korozije ali rjavenja na območjih, ki se ne dotikajo zavorne ploščice.

Površina rotorja
Nerjaveči diski za skuterje serije EBC MD se odlično ujemajo s sintranimi blazinicami za skuterje serije EBC premium SFA HH, saj serija SFA vsebuje ogljik, ki nanese mikro tanko površinsko plast, ki dejansko preprečuje korozijo na površini rotorja.

Skuter zavorni disk VR  
vr scooter discs Prednosti…
Novi diski VR imajo novo vznemirljivo profilirano možnost, ki zmanjša težo diska ter izboljša estetiko in hlajenje diska.
Nerjaveči profilirani diski za skuterje serije VR prav tako izboljšajo občutek zaviranja in modulacijo ter območje, ki je na voljo za vse sodobne skuterje vseh velikosti motorja.
Lažja teža
Izboljšan profil izboljša hlajenje diskov in ploščic
Izboljšan občutek in odziv pri zaviranju
Najdaljša življenjska doba diska zaradi diskovnega jekla izboljšane kakovosti
Odpornost proti obrabi in razpokam zaradi optimalne trdote
Lahko se uporablja na kateri koli velikosti skuterja s katero koli vrsto podloge
© 2022 Unitad d.o.o.