Zavorne ploščice kevlar  
Bicycle brakes green 2

Zavorne ploščice za kolesa Green EBC so visokokakovostna smolna organska formulacija, priljubljena zaradi ničelne obrabe diskov, ki proizvajajo odlično vsestransko nadomestno zavoro za vožnjo z užitkom, tek na smučeh in treking, zlasti na neutrjenih kolutih, kar mnogi dejansko so. Če ste v dvomih, vedno uporabite "kevlar" zavorno ploščico za zaščito vaših diskov.

Če ste v dvomih, izberite EBC zeleno.
Če niste prepričani, kaj izbrati, navedite Green spojino. Dobra življenjska doba in zavorna moč. Vse podloge za kolesa EBC so narejene iz magnetnih podložnih plošč iz nerjavečega jekla. Za sisteme, ki uporabljajo magnet za umik blazinice, so te idealne, za vse sisteme koles pa je prednost podložne plošče iz nerjavečega jekla očitna.
Za vse sisteme, ki uporabljajo vzmetno sponko za umik blazinice, EBC vključuje NOVE kaljene vzmeti z izboljšano močjo. Veliko kolesarskih zavornih rotorjev NI kaljenih in ima na njih napis »Samo smolnate blazinice«. Ključnega pomena je, da ko vidite to oznako, uporabite blazinico, podobno EBC Green, ki ima zelo nizke lastnosti obrabe rotorja.
Ploščice za kolesa obstajajo že od leta 2002 in izbira prave zmesi za vaše potrebe ni le pametna, ampak je bistvenega pomena iz številnih razlogov. EBC ponuja tri stopnje zmesi za blazinice. Še en odličen način za izboljšanje zavor vašega kolesa je nadgradnja s kompletom prevelikega zavornega rotorja.

Zavorne ploščice " downhill "  
 Bicycle brakes green 2

Te Rdeče zavorne ploščice EBC za kolesa so prav tako smolna osnova za zaščito vaših rotorjev, vendar z izredno visokim razredom Red imajo tudi zelo nizko obrabo in se zato lahko uporabljajo na vseh vrstah rotorjev, kaljenih ali nekaljenih, brez poškodb rotorja. Zaradi visokega trenja in boljše odpornosti proti bledenju zaradi vročine je rdeča stopnja boljša za spust in hitrejšo vožnjo, vendar skrbno spremljajte obrabo. Če je potrebna najdaljša življenjska doba, izberite možnost sintrane zavore.

Zelo visoko trenje
Pri odločanju o tem, katere ploščice uporabiti za delo navzdol, je bistveno, da razumete svoj zavorni sistem. Nekateri hidravlični sistemi, kot so tisti, ki jih izdeluje Magura, uporabljajo tekočinske cevi iz najlona ali plastike in so lahko nagnjeni k zmehčanju in nabrekanju, če se pregrejejo.
Zaradi tega Magura in drugi niso preveč navdušeni nad uporabo blazinic v svojih sistemih, ki ustvarjajo preveč toplote, kot so sintrane blazinice. Če se odločite za spust, če je vaš kolesarski šport, bodo zavorne ploščice EBC rdeče za kolesa odlična izbira, saj je življenjska doba dokaj kratka, a odlične zavore, majhne poškodbe rotorja in minimalen prenos toplote v hidravliko kolesa. Če nameravate alpski spust ali dirkanje postati vaš vsakdan, imajo sintrane blazinice pomembne prednosti in priznajmo si, pred vsakim od nas, ki dirka navzdol, je 5000 tistih, ki želijo vrednost za denar, dolgo življenjsko dobo blazinic in ne dirkajo navzdol , preberimo naslednji razdelek o sintranih zavorah za sisteme kolesnih diskov.
Ploščice za kolesa obstajajo že od leta 2002 in izbira prave zmesi za vaše potrebe ni le pametna, ampak je bistvenega pomena iz številnih razlogov. EBC ponuja tri stopnje zmesi za blazinice.

Zavorne ploščice sintrane HH  
 Bicycle brakes gold 1

Splošno sprejeto je, da zavorne ploščice iz sintrane bakrove zlitine trajajo nekajkrat dlje kot organske.
Te pripombe še vedno veljajo na trgu zavornih ploščic za kolesa. Najbolje, da se uporablja samo za utrjene rotorje, možnost sintrane blazinice je odlična za umazanijo, prah, brizganje vode in kontaminirano vožnjo zaradi svoje večje mehanske trdnosti in pri vseh oblikah uporabe traja večkrat dlje kot blazinice iz smole.
Sintrane blazinice običajno proizvajajo malo več toplote, zato bo pri uporabi navzdol, kjer se uporablja hidravlični sistem (kabelski sistemi so v redu), kovinska stojna cev odlična možnost za čeljustjo, da preprečite napihovanje cevi. Pri običajni ravninski ali raznoliki vožnji to ni težava in teZavore kar trajajo in trajajo.

Tri stopnje
Razen če se vozite s kolesom, na katerem so diski označeni kot "Samo kevlar zavore", kar pomeni, da so rotorji neutrjeni in bodo verjetno slabo ocenjeni, če uporabljate sintrane ploščice, potem je najboljša vrednost za denar in dolga življenjska doba Gold serija sintranih zavornih ploščic EBC. .
Z višjo stopnjo trenja kot kar koli drugega kolesarske ploščice iz sintranega zlata EBC bodo zdržale dlje in bodo zavirale močneje kot vse, kar lahko kupite. Izdelane v ZDA in visokokakovostne ploščice, ki jih kot originalna oprema uporabljajo največja imena na področju kolesarskih zavor, so te ploščice odlična vrednost za denar in za vsakodnevnega kolesarja so prava izbira.
Vsi kompleti blazinic vključujejo povratne vzmeti visoke trdnosti in magnetne podložne plošče iz nerjavečega jekla. Ploščice za kolesa in kolesa obstajajo že od leta 2002 in izbira prave zmesi za vaše potrebe ni le pametna, ampak bistvenega pomena iz številnih razlogov. EBC ponuja tri stopnje zmesi za blazinice.
Še en odličen način za izboljšanje zavor vašega kolesa je nadgradnja s kompletom prevelikega zavornega rotorja.

 

Zavorne ploščice PRO  
 71d8f75445625c17620b762e3124076b

Visoko kvalitetne zavorne ploščice iz kevlarja. Namenjene za vsoke obremenitve in zahtevne kolesarje, ki pri svoji vožnji dosegajo maksimume vožnje. Zavorne ploščice lahko uporabjate na vseh diskih, ki so namenjeni za ekstemne obremenitve. Prednost zavornih ploščic je v tem da imajo narejeno prisilno hlajenje zavornega sistema že v samem začetku kjer nastaja visoka temperatura pri zaviranju. Zavore lahko vgrajujete tako v mehanske ali hidravlične zavorne čeljusti. 

 

Zavorne ploščice " Cooler "   
 acdf9822a45ef9158dc9543e95d3d0f4  

 

© 2022 Unitad d.o.o.