EBC Greenstuff™ Zavorne ploščice

Za živahno ulično uporabo na lažjih športnih limuzinah in kombi-limuzinah je serija Greenstuff 2000 odlična izbira.Greenstuff Generic pad 1000x500px

Najbolj prodajana športna zavorna ploščica  EBC
Kot okolju prijazen razred ploščic EBC Greenstuff 2000 ne vsebuje svinca, bakra ali strupenih sulfidov, da je v skladu z vso okoljsko zakonodajo in je neposredna zamenjava za vaše standardne ali originalne ploščice, s čimer skrajša zavorno pot in izboljša odzivnost zavor.

Ni idealno za uporabo na stezi, čeprav je veliko voznikov uporabljalo Greenstuff 2000 za vzpone na hribe in lažje avtomobile na stezi.

Za še hitrejšo ulično vožnjo lahko razmislite o razredu EBC Yellowstuff ali za dirke uporabite blazinice serije EBC New Bluestuff ali RP in SR. Zelena paleta je odobrena za ECE R90 za uporabo na avtocestah. Za več podrobnosti o ECE R90 (varnostni standard za zavore Uredbe 90).

Srednje do malo prašni material, ki nudi nominalno 10-15 % izboljšanje zavor
Izboljšana odpornost na vročino pri višjih hitrostih
Ustreza tako sodobnim evropskim kot azijskim modelom
ECE R90 odobren za vse avtomobile, ki zahtevajo skladnost z evropsko zakonodajo
Rdeča površinska prevleka za zaviranje pospeši zaviranje ploščic po namestitvi
Ima rdeč površinski premaz za takojšnje varno zaviranje po namestitvi
Blazinice, izdelane s tehnologijo kavljev Nucap NRS, ki zagotavljajo 100-odstotno varno povezavo blazinic

EBC Greenstuff™ ima visok začetni zavorni učinek in daje voznikom samozavest od prve uporabe zavornega pedala. Blazinica brez prahu ne obstaja. Sama narava delovanja zavor zahteva, da se ustvari nekaj prahu, da se prepreči tresenje rotorja (tresenje). Blazinica EBC ustvarja manj prahu in prah se lažje spere kot večina. Vse blazinice ustvarjajo več prahu, ker so posteljnina, še posebej, če so rotorji obrabljeni. Nazivni koeficient trenja 0,55. Za težje in hitrejše avtomobile močno priporočamo Redstuff, ki ponuja veliko manj prahu.

© 2022 Unitad d.o.o.