EBC Yellowstuff™ Truck Sport zavorne ploščice

truck yellow stuff

YellowStuff je naša vrhunska ploščica za maksimalno zaviranje in trenutna različica je mejnik v zavorni moči. Posebej primeren za pick upe Jeep in SUV, kjer je glavni cilj HITRO ustavljanje. Yellowstuff je gladka tiha zavorna mešanica, ki je idealna za standardne velikosti, prevelike rotorje, dvignjene tovornjake ali za vleko ali za težja bremena, kot je vleka motornih koles, eno ob drugem ali več. Yellowstuff ima zavorno prevleko, ki pomaga, da se zavorne ploščice  po namestitvi hitro namestijo. 

Visoko učinkovita zmogljivost
Zavorne ploščice Yellowstuff Sport za tovornjake so še posebej cenjene pri tovornjakih za vleko in težke tovore ter kjer so nameščena nadgradnja večjih platišč in pnevmatik. Zavorne ploščice Truck Yellowstuff Sport niso ocenjene kot nizkoprašne, vendar ustvarjajo manj prahu kot OEM ploščice. Te blazinice imajo stopnjo trenja za stopnjo FMVSS, ki je višja od večine standardnih blazinic, zato bodo po namestitvi in namestitvi na pedal močnejša. Blazinice so tudi torni material, razvit na dirki, zasnovan za močno vročino in zlorabo zavor. Kot idealna nadgradnja zavorne ploščice pri nameščanju prevelikih pnevmatik in platišč so rumene zavorne ploščice EBC preizkušene do uničenja s strani Randyja Merritta iz Mongo Racinga na terenskih puščavskih dirkah.

Lastnosti
Zavorne ploščice Truck Yellowstuff Sport so formula z visokim trenjem, ki izboljša zavorni učinek za 30 %
Zaradi ničelnega bledenja zavor je ta material popoln za težje obremenitve, kot je vleka
Zmožnost ponavljajoče se močne zavore brez zavore "Fall-Off"
Zelo minimalne lastnosti poškodb diska/rotorja
Primerno za vsa lahka tovorna vozila, džipe in terenska vozila na avtocestah
Izjemen nadzor nad zavorami in odziv pedala
Ima rdeč površinski premaz za takojšnje varno zaviranje po namestitvi

Ameriški vozniki lahkih tovornjakov ga obožujejo, ker ...
Običajno tekmovalne blazinice zahtevajo ogrevanje ... vendar ne EBC Yellowstuff. Ta zmes dobro deluje na mrazu in je zato popolna rešitev, če preprosto želite najboljšo zavorno moč, ki jo lahko dobite za ulično uporabo na tovornjaku ali terenskem vozilu, kjer so zavore tovarniško "marginalne", ali pa ste svojo vožnjo izboljšali s prevelikimi kolesi pnevmatike ali dvignjeno vzmetenje, vse to pa veliko bolj zahteva zavore.

Vozniki s prikolicami ga obožujejo, ker ...
Vleka prinaša dodatne obremenitve in tisti kašasti občutek številnih zalog ali poprodajnih ploščic z nizkim trenjem ne vliva zaupanja. EBC Yellowstuff vam nudi čim večji zalogaj, kot ga lahko dobite s standardnim sistemom, in bo v večini primerov omogočil opazno izboljšanje zavor pri obremenitvah vleke.

Zavorne ploščice z ultra visokim trenjem za tovornjake in vozila 4×4 izdelane v ZDA.
Če želite izboljšati zavorno moč s samo menjavo blazinic, je to popolna izbira blazinic. Ta izpopolnjena različica slavne dirkalne formulacije EBC Yellowstuff je zdaj na voljo v oblikah blazinic, ki se prilegajo priljubljenim ameriškim tovornjakom/pick-upom in mnogim azijskim in evropskim 4x4 vozilom. Ta hitro rastoči trg tovornjakov z izboljšanimi konjskimi močmi in predelave prevelikih koles je ustvaril črno luknjo, ki zahteva zmogljivo blazinico za te znamke in modele, ki bo v hipu ustavila tudi najhitrejšega voznika. Povprečni koeficient trenja je 0,5 s podobnim prahom kot pri originalnih blazinicah in prah je enak ali morda nekoliko večji kot pri mnogih originalnih blazinicah, to ni nizko prašna blazinica.
Raztegnjene limuzine so še ena odlična uporaba tega materiala. EBC Brakes zdaj dobavlja to zmes za raztegnjene F250, raztegnjene Excursione in raztegnjene Hummerje, ki so podvrženi testu PSV (javna vozila). Vozila, ki niso opravila testa PSV s standardnimi zavorami, so opravila test in navedla 20-odstotno izboljšanje zavor pri uporabi tega materiala.
Razpon zmogljivosti Yellowstuff je ploščica iz aramidnih vlaken z visokim trenjem, popolnoma odporna na vibracije zavornega rotorja in enostavna za rotorje.
Številne številke delov imajo zdaj odobritev ECE R90. Preverite pri našem tehničnem oddelku na tehničTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled., da potrdite, ali je ta material dovoljen za cestno vožnjo za vaš model, ko se uporablja za vožnjo po avtocestah v Evropi, kjer velja uredba 90. Zunaj Evrope se preprosto prilegajo in uživajo, te blazinice so najbolj oprijemljive in najbolj impresivne blazinice, kar ste jih kdaj uporabljali.

Yellowstuff spider chart new 1

 

 

© 2022 Unitad d.o.o.